Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Maak kennis met ELLERchain: het complete Grade 100 kettingwerk-programma van Louis Reyners

Maak kennis met ELLERchain: het complete Grade 100 kettingwerk-programma van Louis Reyners

Ons nieuwe ELLERchain programma is meer dan zomaar een kettingwerk-programma. Het is een totaal hijsconcept, met oplossingen voor het lichte tot het zware hijswerk.

Onze kettingen (conform EN1677) en componenten (conform EN818-4) zijn zodanig ontworpen dat wij voor iedere hijssituatie de juiste oplossing kunnen bieden.

Voordelen van Grade 100

Wij leveren zowel de kettingen als componenten volledig in Grade 100. Met Grade 100 kunt u met dezelfde diameter ketting meer capaciteit hijsen en dat levert tot 30% hogere werklast dan Grade 80. En dat terwijl het gewicht van de ketting hetzelfde blijft. Het levert een geweldige prijs-prestatieverhouding op.

Het Grade 100 programma is dan ook zeer geschikt voor gebruik in stropconstructies en hijstoepassingen boven het hoofd.

De kettingen en componenten zijn gemaakt van gehard en getemperd staal: super sterk, laag in gewicht, hoge slijtvastheid en een lange levensduur. ELLERchain is geschikt voor omstandigheden tussen de -29 °C en 205 °C.

Michel Markx, verantwoordelijk voor de inkoop van ELLERchain, zegt vooral trots te zijn dat Louis Reyners een volledige lijn Grade 100 kettingwerk en componenten tegen zeer interessante prijzen aan het assortiment toevoegt. "Daar gaan de klanten echt de vruchten van plukken."

ELLERchain is beschikbaar in 1-sprong, 2-sprong, 4-sprong en uiteraard in een zeer breed componenten-assortiment.

 

Assortiment kettingwerk en componenten

Hieronder vindt u een eerste selectie aan standaard kettingconfiguraties en bijbehorende kettingcomponenten zoals veiligheidshaken, lasthaken en zwaaihaken, oogbouten, hijsogen en aanlasbare hijsattributen.

Meest verkocht