KITO

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

KITO is van origine een Japans bedrijf en produceert takels, kraansystemen, kettingwerk en verschillende hijsaccessoires. KITO is een wereldwijde speler en de enige producent van vernikkelde lastkettingen.

De Europese tak van KITO, KITO Europe, is gespecialiseerd in hand- en elektrische takels. Wij leveren exclusief het takelprogramma (incl. loopkatten en balkenklem) van KITO Europe in Nederland.

De handkettingtakels leveren wij met een veilige werklast tot 50.000 kg, de elektrische takels kennen een WLL tot 20.000 kg en loopkatten leveren we tot 30.000 kg werklast.

De voordelen van KITO

Sinds de oprichting in 1932 is KITO toonaangevend in de ontwikkeling van systemen die ingezet worden voor heffen, hijsen en positioneren van lading. De producten van KITO kenmerken zich door een hoog veiligheidsstandaard en een lange levensduur. Het KITO assortiment dat u bij Louis Reyners vindt, bestaat uit takelkettingen, hand- en rateltakels, elektrische takels, loopkatten en balkenklemmen.

Wat maakt KITO uniek?
KITO staat internationaal bekend als fabrikant van onder andere lastkettingen, mechanische en elektrische takels. Het bedrijf garandeert dat kettingen en onderdelen altijd op maat gemaakt zijn en perfect passen in het daarvoor bestemde materieel. Sterke punten van de KITO producten zijn dat ze allen een minimale slijtage kennen, voorzien zijn van een compact ontwerp en daardoor een zeer lange levensduur hebben.

Hoewel het logisch klinkt, is KITO één van de weinige fabrikanten die innoveert op het soepel hijsen (en remmen) van ladingen bij lage hijssnelheden. 

KITO lastkettingen
De lastketting van KITO is door de elektrolytische vernikkeling uniek. Vergeleken met conventionele verzinkte lastkettingen, kent de KITO lastketting hogere corrosiebescherming en zeer hoge werklast, minder slijtage, minder onderhoud en een langere levensduur.

De KITO Group in Europa
Alles uit eerste hand: lastkettingen, takels, lichte kraaninstallaties, kraan- en hefboomoplossingen voor extreme omgevingen. Door centraal vanuit Duitsland te opereren levert KITO snel en veilig haar producten aan premium distrubuteurs in heel Europa.

Meer informatie over KITO leest u op: 

KITO catalogi

Download hier de KITO catalogus! Download hier de KITO EQ-EQS brochure! Download hier de KITO EQ-EQS brochure!

KITO Main Brochure Hoists

KITO EQ-EQS brochure

KITO ED brochure

Download hier de KITO CB flyer! Download hier de KITO LB flyer! Download hier de KITO CX flyer!

KITO CB flyer

KITO LB flyer

KITO CX flyer

Download hier de KITO LX flyer!    

KITO LX flyer