Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
HIJS- EN HEF specialist

HIJS- EN HEF specialist

Hijsen en heffen, daar zijn wij goed in bij Louis Reyners. Wanneer u hier regelmatig mee te maken heeft, zijn de producten van Louis Reyners een uitkomst. Wij hebben ons gespecialiseerd in hijs- en hefartikelen voor de industrie en entertainment en bieden daarnaast de mogelijkheid voor hijs- en artikelen op maat.

 

Niet voor niets een specialist

Als je een aanbod hebt van ruim 30.000 hijs- en hefartikelen die van de beste kwaliteit zijn en hierdoor betrouwbaar en veilig genoemd mogen worden, mag je je met recht een specialist noemen. Louis Reyners voor al uw hijs- en hefmateriaal - sinds 1892.

Bij Louis Reyners dragen wij dat ook uit. Wij bieden naast de beste artikelen ook een uitstekende service. Wij voorzien u graag van een passend advies in uw specifieke situatie. Onze medewerkers zijn betrokken en bovenal erg klantgericht. Wij willen u alleen het beste bieden op het gebied van hijs- en hefequipment.

 

Daarom Louis Reyners

Wanneer u gaat voor hijs- en hefartikelen van Louis Reyners, dan kiest u voor een specialist. U kiest voor de zekerheid die wij u bieden.

Wij bieden u hijs- en hefartikelen:

  • van hoogwaardige kwaliteit;
  • die betrouwbaar zijn;
  • die op maat gemaakt kunnen worden;
  • die geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

 

Meer informatie?

Wilt u één van onze hef- en hijsmiddelen bestellen of heeft u een vraag over de producten? Neem contact op via telefoonnummer: 075 - 650 47 50 of stuur een email naar info@lr.nl.