Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
De juiste hefgereedschappen

De juiste hefgereedschappen

De juiste hefgereedschappen
Bent u op zoek naar scherp geprijsde hefgereedschappen van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Louis Reyners aan hetjuiste adres. Hefmiddelen van uitsluitend gerenommeerde merken, leveren wij direct uit voorraad.

ELLER handpallettrucks
Een pompwagen, palletwagen of transpallet voor het verplaatsen van goederen op pallets, wordt vooral gebruikt in magazijnenen in vrachtwagens. De maximale hoogte waarop een pompwagen een vracht omhoog kan brengen is ongeveer 15cm. Voorhet stapelen van goederen is een palletwagen niet geschikt, hiervoor gebruikt men meestal een vorkheftruck of een mechanischepalletstapelaar. Een handpompwagen is met de hand omhoog te krikken. Naast de standaard uitvoering, bieden wij diverse andere uitvoeringen:

Met weegschaal
Een handpalletwagen kan worden voorzien van een weegsysteem. Het systeem is ingebouwd in de vorken van de palletwagenen weegt de goederen op de vorken. Een aparte weegschaal is daardoor niet nodig, zo bespaart u ruimte en tijd.

In RVS
Speciaal voor zoute, vochtige omstandigheden zoals in de visverwerkingsindustrie.

Extra korte of lange vorken?
Afhankelijk van de grote van de pallets zijn er handpallettrucks met extra korte of lange vorken. Standaard is de vorklengte 115 cm. Werk je bijvoorbeeld veel in krappe ruimtes, kies dan een kortere vork (80 cm).

Heftafels of hoogheffers nodig?
Laat u adviseren door één van onze medewerkers.

ELLER dommekrachten
De ELLER dommekrachten zijn een robuust stuk gereedschap voor algemene toepassing. Daar waar een last omhoogmoet op de ‘teen’ of op de ‘kop’ is de dommekracht met draaislinger of met ratelslinger inzetbaar. Voor situaties waar weinig ruimte is, kunnen de korte bouwhoogten goed worden gebruikt. Voor werklasten van 1,5t t/m 10t.

ELLER machine- en teenheffers
De ELLER hydraulische machine- en teenheffers worden gebruikt bij reparatie, onderhoud en installatie van zware machines.Zo is er de verrijdbare hydraulische machineheffer (ELTB) met overlastbeveiliging die gemakkelijk op verschillendeplaatsen in te zetten is of de ELLER hydraulische machineheffer (ELPM), speciaal voor zeer zware lasten.

ELLER hydraulische- en mechanische vijzels
Ideaal voor brug, tank en bouwstaal monteurs; persen, scheepsbouw - en alle industrieën waar krachtige, in alle positieinzetbare vijzels nodig zijn. Houdt de last voor onbepaalde tijd veilig vast. De ELLER mechanische vijzels zijn geschikt voorzwaar, ruw werk en nauwelijks gevoelig voor zijdelingse belasting. Het onderhoud is nagenoeg te verwaarlozen.

Steerman rolwagens
De rolwagens van Steerman worden gebruikt voor het professioneel verplaatsen van zware lasten. Het innovatieve systeem is zo ontwikkeld dat het verplaatsen van een last zo eenvoudig mogelijk is, met een maximale veiligheid.

De draagtafel van de stuurwagens en volgwagens zijn gemaakt van speciaal gietijzer: sterk, compact, schokabsorberend en voorzien van een sterke poedercoating. Het gelagerde draaiplateau zorgt ervoor dat er moeiteloos kan worden gestuurd. De harde wielen (ontwikkeld voor gebruik op moderne industriële vloeren) zijn gemaakt van speciale composiet en bieden een zeer lage rolweerstand.

Bekijk het assortiment hefgereedschappen >


Uiteraard hebben wij alles in huis om te testen, te certificeren, aan te passen aan uw specifieke wensen en indien nodig terepareren. Ons salesteam adviseert u graag bij de aanschaf en het gebruik van hefgereedschappen.Bel 075 - 650 47 50, vul een contactformulier in of stuur e-mail naar info@lr.nl.