Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Een nieuwe LR.nl: compleet, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Een nieuwe LR.nl: compleet, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Wat is er anders aan de site?
Om te beginnen hebben we de snelheid van de website aangepast. De nieuwe site kent vrijwel geen laadsnelheid meer bij het tonen van informatie. Daarnaast hebben we de opbouw en de lay-out van alle pagina’s aangepast. De hele website heeft daardoor een representatieve uitstraling en een gebruikersinterface die past bij ‘vandaag de dag’.

Als u op zoek bent naar een product en u landt op de homepage, dan merkt u dat aan de hand van de verbeterde filter- en sorteeropties het zoeken naar een product sneller en intuïtiever verloopt.

Weet u precies al waar u naar op zoek bent? Onze vorige zoekfunctie gaf vaak niet-relevante zoekresultaten. Daarom hebben we de zoekfunctie verbeterd. Er wordt nu beter geïndexeerd op de woorden die u kiest. Maakt u een typefout? Geen probleem! Het systeem begrijpt in de meeste gevallen wat u bedoelt.

Andere nieuwe functies

  • Productreviews
  • Meer relevante productinformatie
  • Gerelateerde producten
  • Favorieten-lijstje
  • Extra betaalmogelijkheden
  • Inzicht in de actuele voorraad

En veel meer... ontdek het zelf!

Verbeteringen of mist er iets?
Heeft u een vraag, opmerking of andere feedback over onze nieuwe website? Laat het ons gerust weten en wij gaan ermee aan de slag. U kunt uw feedback doorgeven via het feedbackformulier of door een mail te sturen naar marketing@lr.nl.